Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Olaj helyett miben sussem ki...

Olaj helyett miben sussem ki a bujas húst,hogy ne szívja meg magát?

Figyelt kérdés

Talán csirkemellet szeretnék,de lehet hogy más lesz.

Az a bajom ezzel,hogy nagyon magába szívja az olajat a bunda

Esetleg sutozacsko vagy valami más?



2022. jan. 20. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Rendszerint akkor szívja meg magát, ha nem elég meleg az olaj
2022. jan. 20. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig megszivja magát :/
2022. jan. 20. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
De sütheted forrólevegős fritőzben is.
2022. jan. 20. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

sütőpapírt teszel tepsibe, és azon sütöd.

olayspay-vel megspriccelheted egy kis olajjal, vagy egy ecsettel átkenheted. Így sokkal kevesebb olaj kell hozzá.

arra viszont készülj fel, hogy nem lesz ugyanolyan, mint a bő olajban sütött. Szárazabb lesz. Nekem így is ízlik, másnak meg nem.

Hétvégén vendégek voltak nálam, és a rántott csirkemell felét hagyományosan, bő olajban sütöttem, a felét sütőpapíron. Volt, aki a nem hagyományosat nem is volt hajlandó megkóstolni. Aki megkóstolta 4 ember, abból kettőnek ízlett, kettő azt mondta, hogy inkább marad az olajosnál.

2022. jan. 20. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. jan. 20. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Igazán nincs mit.

Amúgy szerintem érdemes kipróbálni, mert maga a rántott csirke egy tök jó kaja lenne diétában is, mert az a fél kanál zsemlemorzsa, az nem sokat számít. Csak hát az a fránya olaj, amit beszív... nem is egészséges, még diétán kívül sem, és rengeteg kalória is.

Ha meg nem ízlik, akkor marad a natúr szelet :)

2022. jan. 20. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Nekem sosem szivja magaba a zsiradekot.En zsirban szoktam kisutni majd konyhai papirtorlore rakom es azutan leitatom rola a felesleges zsirt.

Akkor teszem bele a husikat mikor mar serceg es ugy nem szivja meg magat soha

2022. jan. 20. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

mi az a bujas hús? Bundás lenne...?


Az olaj hőfoka nagyon fontos. Ha túl alacsony, akkor szívja meg magát. Ha meg túl magas, akkor hamar megég a bunda, és belül esetleg nem sül át.


Miután kisült, tedd papírtörlőre, mindkét oldalát. Leszívja a fölösleges olajat.

2022. jan. 20. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, mi a fenét szeretnél tulajdonképpen kérdezni????
2022. jan. 20. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!