Olaj helyett miben sussem ki a bujas húst,hogy ne szívja meg magát?
Talán csirkemellet szeretnék,de lehet hogy más lesz.
Az a bajom ezzel,hogy nagyon magába szívja az olajat a bunda
Esetleg sutozacsko vagy valami más?
sütőpapírt teszel tepsibe, és azon sütöd.
olayspay-vel megspriccelheted egy kis olajjal, vagy egy ecsettel átkenheted. Így sokkal kevesebb olaj kell hozzá.
arra viszont készülj fel, hogy nem lesz ugyanolyan, mint a bő olajban sütött. Szárazabb lesz. Nekem így is ízlik, másnak meg nem.
Hétvégén vendégek voltak nálam, és a rántott csirkemell felét hagyományosan, bő olajban sütöttem, a felét sütőpapíron. Volt, aki a nem hagyományosat nem is volt hajlandó megkóstolni. Aki megkóstolta 4 ember, abból kettőnek ízlett, kettő azt mondta, hogy inkább marad az olajosnál.
Igazán nincs mit.
Amúgy szerintem érdemes kipróbálni, mert maga a rántott csirke egy tök jó kaja lenne diétában is, mert az a fél kanál zsemlemorzsa, az nem sokat számít. Csak hát az a fránya olaj, amit beszív... nem is egészséges, még diétán kívül sem, és rengeteg kalória is.
Ha meg nem ízlik, akkor marad a natúr szelet :)
Nekem sosem szivja magaba a zsiradekot.En zsirban szoktam kisutni majd konyhai papirtorlore rakom es azutan leitatom rola a felesleges zsirt.
Akkor teszem bele a husikat mikor mar serceg es ugy nem szivja meg magat soha
mi az a bujas hús? Bundás lenne...?
Az olaj hőfoka nagyon fontos. Ha túl alacsony, akkor szívja meg magát. Ha meg túl magas, akkor hamar megég a bunda, és belül esetleg nem sül át.
Miután kisült, tedd papírtörlőre, mindkét oldalát. Leszívja a fölösleges olajat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!