Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kínai kajákban mivel érik...

A kínai kajákban mivel érik el azt a "taknyos" állagot?

Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
étkezési keményítővel sűrítik be a szószt.
2022. jan. 14. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
2022. jan. 14. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Most komolyan.. a "takony" az egyetlen jelző, ami eszedbe jut egy ételről?..
2022. jan. 14. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
De az is lehet hogy xantán.
2022. jan. 14. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima keményítő és kész
2022. jan. 14. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom hogy attól nyáljás lesz e, de már olyat is láttam hogy nyers egész tojást ütnek bele, és azzal keverik át.
2022. jan. 14. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!