Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sajttal töltött csirekemell...

Sajttal töltött csirekemell miért folyik ki mindig?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szóval 38 éves vagyok 25 éve főzök és egyszerűen nem tudok megcsinálni egy sajttal sonkával töltött csirkemellet.Kérlek segitsetek a sajt szinte mindig kifolyik.☹Karajból könnyebb?Nálam ügyesebb háziasszonyok tapasztalait várom.Köszönöm.
2021. dec. 13. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Milyen sajtot használsz? Valami másfélét, keményebbet keress.
2021. dec. 13. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én fogpiszkálóval szoktam összetűzni, illetve a sajt sem mindegy hogy milyet raksz bele.Kockasajttal csinálom, és sose folyik ki belőle.
2021. dec. 13. 18:58
 3/5 qkker1 ***** válasza:
73%

Dupla panírral próbáltad már?

/liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa/

2021. dec. 13. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
A nyílást meg szoktam vékonyan kenni tojással/tojás fehérjével és összenyokodni, utána panirozom, ha akarom. Sütéskor a tojás megköt és lezárja a nyilást.
2021. dec. 13. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Az itt leirtak kombinációjat szoktam. Tojással picit osszetapasztom, fogpiszkaloval oszsrtuzom es ugy panirozom
2021. dec. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!