Sajttal töltött csirekemell miért folyik ki mindig?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szóval 38 éves vagyok 25 éve főzök és egyszerűen nem tudok megcsinálni egy sajttal sonkával töltött csirkemellet.Kérlek segitsetek a sajt szinte mindig kifolyik.☹Karajból könnyebb?Nálam ügyesebb háziasszonyok tapasztalait várom.Köszönöm.2021. dec. 13. 18:46
1/5 anonim válasza:
Milyen sajtot használsz? Valami másfélét, keményebbet keress.
2/5 anonim válasza:
Én fogpiszkálóval szoktam összetűzni, illetve a sajt sem mindegy hogy milyet raksz bele.Kockasajttal csinálom, és sose folyik ki belőle.
3/5 qkker1 válasza:
Dupla panírral próbáltad már?
/liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa/
4/5 anonim válasza:
A nyílást meg szoktam vékonyan kenni tojással/tojás fehérjével és összenyokodni, utána panirozom, ha akarom. Sütéskor a tojás megköt és lezárja a nyilást.
5/5 anonim válasza:
Az itt leirtak kombinációjat szoktam. Tojással picit osszetapasztom, fogpiszkaloval oszsrtuzom es ugy panirozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!