Pudingra mivel tudnék 'írni', ami nem folyik szét?
Figyelt kérdés
A sütemény így néz ki: piskótalap (készen kapható, gyümölcstortához), rajta a gyümölcs, és azon a puding, amire szeretnék 'írni', de nem tudom, hogy ezt milyen habbal tehetném meg, a bolti tejszínhab ugyanis fél óra múltán teljesen szét van rajta folyva.
Köszönöm a segítséget! :-)
2010. aug. 23. 20:20
1/9 anonim válasza:
Tegyél a tejszínhabba habfixálót,akkor nem folyik szét. De írhatsz rá csokoládéval is,persze megolvasztva.
2/9 anonim válasza:
Kakaóporral, sablonnal.
Vagy vegyél marcipánbevonót (zacskós, dr. Oetker talán), azt kevés vízzel kell elkeverni és tudsz vele írni.
3/9 anonim válasza:
A pudingporból krémet is készíthetsz,és már csak egy frankó habzsák kéne...!
4/9 anonim válasza:
Hulala! Ez a tejszín megkapható a MAXI CooP boltokban, amit a mixerrel addig kell keverni, amíg olyan kemény lesz ha a fejed fölé teszed nem jön ki belőle a hab. Finom is nem folyik, nem olyan kemény hogy ehetetlen, mert igazán krémes tejszínhab. Próbáld ki! nekem nagyon bejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
Hulala tényleg ezt tudja, de sajnos tejszínt nem látott... Növényi zsír ami igencsak egészségtelen.
8/9 anonim válasza:
A hulala is szétfolyik ,csak nem olyan gyorsan!!!
9/9 anonim válasza:
És aki ilyet eszik, hamar hulla(la) lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!