Ki hogyan csinlja a palacsintát?
Figyelt kérdés
Sok receptet kipróbáltam de egyik sem vált be mert oda ragad meg nem lehet felszedni a fordítóval2021. dec. 7. 17:28
11/13 anonim válasza:
Regen en is rengeteget kinlodtam, ha nagyritkan palacsintat akartam sutni. Probaltam tobb receptet, a mostani a sima liszt, tojas, tej, so, asvanyviz. Viszont ami mas most, hogy van egy kulon suto, ami csak palacsinta sutesre van hasznalva. Pici olaj az elso sutese elott, majd minden masodik harmadik utan pici.
12/13 anonim válasza:
A palacsinta sütő lesz a ludas.
Ha vas, akkor jól ki kell sikálni és lángon kiszárítani, olajjal beavatni, és olajosan tárolni hogy ne rozsdáljon be
ha teflon akkor fémmel ne nyúlj bele, mert ha karcos lesz, akkor annyi neki.
Az olaj legyen benne forró mielőtt belekerül a tészta
13/13 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy hullavékony teflonvackot használ gázon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!