Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki hogyan csinlja a palacsintát?

Ki hogyan csinlja a palacsintát?

Figyelt kérdés
Sok receptet kipróbáltam de egyik sem vált be mert oda ragad meg nem lehet felszedni a fordítóval
2021. dec. 7. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha állandóan leragad az összes akkor nem a receptekkel van baj.
2021. dec. 7. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Régi vaslemez serpenyővel sütöm, az első előtt kicsit több olajjal jól felforrósítom a serpenyőt. Feldobva szoktam megfordítani.
2021. dec. 7. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Cukor nélkül készítem, fele tejjel, fele szénsavas vízzel, keverek bele olajat és az első előtt meg is kenem olajjal a sütőt
2021. dec. 7. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
én pici cukrot teszek bele
2021. dec. 7. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miben sütöd? Kiolajozod sütés előtt a serpenyőt? Nem kéne odaragadnia!
2021. dec. 7. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Sosem válaszolok privát üzenetre.

Nincs valodi recept, erzesre adagolok.

2021. dec. 7. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Milyen serpenyőd van? Teszel alá olajat, mielőtt beleteszed a masszát?
2021. dec. 7. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Rosszul nagyon.Annyira ehetetlen,hogy még a kutyá(im)nak se kell.
2021. dec. 7. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

6 tojás

80 deka liszt

Fél liter tej

Fél liter dús ásványvíz

1 cs vaníliáscukor

3 ek cukor


Bekavarom, ha túl sűrű, tejjel pótlom, ha túl híg, plusz egy kicsi liszt. Fél órát állni hagyom, majd sütés előtt belekeverek egy kevés olajat is a tésztába.

A serpenyőt ecsettel szoktam olajozni 2-3 palacsintánként, tényleg nem kell sok amiatt, hogy a tésztában is van.

Sose ragadt még le, max az első összeszakad.

2021. dec. 7. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Egy kis tálkába kiöntök olajat és szilikon ecsettel minden palacsinta előtt kikenem. Nekem csak így nem ragad le. Amerikai palacsintánál meg minden palacsinta előtt egy kis darab vajat rakok bele
2021. dec. 7. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!