Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha mandulalisztből sütöm a...

Ha mandulalisztből sütöm a palacsintát, a kész palacsinta könnyen szakad, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl sok mindent. Esetleg egy kis tápióka keményítőt adhatsz hozzá.
2020. szept. 8. 06:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ!
2020. szept. 8. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert hiányzik belőle a glutén, ami jó textúrát ad az ételeknek. Ez a gluténérzékenyek problémája :(

Ezekkel tudod kicsit kompenzálni:

[link]

2020. szept. 8. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. szept. 9. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A tápiókakeménítő is jó, ha be tudod szerezni, és - ha még nem így teszed - használj a szokásosnál több tojást.
2020. szept. 13. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!