Ha mandulalisztből sütöm a palacsintát, a kész palacsinta könnyen szakad, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 01:00
1/5 anonim válasza:
Nem túl sok mindent. Esetleg egy kis tápióka keményítőt adhatsz hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ!
2020. szept. 8. 08:25
3/5 anonim válasza:
Persze, mert hiányzik belőle a glutén, ami jó textúrát ad az ételeknek. Ez a gluténérzékenyek problémája :(
Ezekkel tudod kicsit kompenzálni:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. szept. 9. 17:03
5/5 anonim válasza:
A tápiókakeménítő is jó, ha be tudod szerezni, és - ha még nem így teszed - használj a szokásosnál több tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!