Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » 20cm-es szakácskés mire...

20cm-es szakácskés mire használható?

Figyelt kérdés

Nem profi szakács vagyok csa hobbiszakács, de kezdek egyre jobban elmélyülni a szakmában. Most elkezdtem egy állami szakácsképzést, de a szűkös idő miatt sok alap dolgot nem tudtak megtanítani.

Szács késsel csak zöldségeket szoktak szeletelni? Vagy jó húsokhoz is? Azon gondolkozom hogy másmilyen kést egyelőre nem is veszek. Van occo szeletelő késem amit az oskolában használok meg hámozó kések és ilyen hámozó izékék.

Arra gondoltak hogy otthonra egyelőre mindenre elég lesz egy szakács kés.

Mit gondoltok? Vagy amire nem elég egy sima szakácskés?

2021. nov. 23. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Legyen kezdetnek egy nagy erős szakácskés, 20-25 cm-s meg egy kis ügyes 8-10 cm-s, ezekkel a 99%-át meg tudod csinálni a dolgoknak.
2021. nov. 23. 11:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést. Kis késem van is meg lehet még veszek is. Az bizonytalanított el hogy a kés szettekben 8-10 féle kés van. Nem igazán értem miért, de elgondolkodtam hogy talán indokolt ez a sok féle kés csak én nem tudok róla.
2021. nov. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!