Harcsa filét hogyan tudom gyorsan kiolvasztani sütés előtt?
Sziasztok, az a nagy helyzet hogy este 10-re jön hozzám egy lány. Szeretnék neki harcsa filét sütni petrezselymes burgonyával, gomba mártással. Viszont elfelejtettem kirakni a mélyhűtőből. Én kb 8-ra érek haza.
Nehezítő tényző hogy nagyon siettem amikor megvettem, ezért elég igénytelen módon csak begyömköszöltem egy zacskóban fél kiló afrikai harcsa filét a mélyhűtőbe. Szóval nem fél kiló szép lapos harcsa van befagyva hanem egy fél kilós gombóccá gyűrt harcsa.
Szerintetek van esélyem hogy egy óra alatt kiolvasszam vhogy?
Serpenyőben, fokhagymás vajon szeretném utána megsütni. Valyon szeretném megsütni? XD
Előre is köszönöm a segítséget. Pusszantok mindenkit.
Hagyd a fenébe, rendelj inkább.
Halat ne akarj gyorsan kiolvasztani, mikróban meg főleg. Most megtanultad, hogy előző map kiveszed a hűtőbe és ott hagyod kiolvadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!