Fagyasztott zöldség kiolvasztása, hogyan? Részletek lent.
Olyan fagyasztott zöldséget vettem, ami egyben "téglalapként" van lefagyasztva.
Ha ennék csak egy részét szeretném most felhasználni, hogyan válasszak le belőle egy kisebb mennyiséget?
Sehogy
Egyben lehet csak, de ha a zöldség nem spenót vagy sóskapüré, esetleg tök, akkor kuka, mert kiolvadt a boltban és újrafagyasztották
Közben megkérdeztem 2 ismerősömet és a 4.-es válaszhoz hasonló ötletet kaptam.
Állítólag lehet kapni fagyasztott ételekhez való speciális recés kést, amivel levágok belőle egy akkora szeletet, amekkora nekem kell 👍.
Most komolyan,miért jobb földhöz vágni bármilyen fagyasztott terméket is,mint vágódeszkán bárddal vagy egyéb éles eszközzel vágni,hasítani,leválasztani annyit amennyire szükségünk van?Miért?
Ruhát tenni alá..
Amúgy igen,szar Zalakerámia padlólap,több mint 4000ft/m²..Apám azért kapott majdnem infarktust,anyámnak csak 4 csirkecomb kellett de lefagyasztott együtt vagy 10-et,gondolta földhöz vágja..tényleg szenzációs ötlet.
A zöldségeket általában egyesével fagyasztják.
Ez már egyszer kiolvadt valamennyire és újrafagyasztották. Én nem használnám már fel semmire, még akkor sem, ha csak zöldség. Vagy pedig kapjon erős hőkezelést, mert attól, hogy fagyasztott, ha már felengedett egyszer, lehet tripla mennyiségű baci van benne.
2-es vagyok!
Én kb. 50 dkg-os!! csomagokat rakok a fagyóba a leves zöldségekből, zöldpaprikából, hát ha azt az asztal sarkához ütögetem, szerencsére az asztal jól bírja.
Valóban nem mindegy, mekkora csomagot kell megbontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!