Marha húst kisüthetem csak simán serpenyőben egy kis olajjal és jó úgyis?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 06:51
1/7 anonim válasza:
Sokban függ attól, hogy milyen hús. De a többséggel működik.
Annyi, hogy egy kis fűszerezés azért nem ártana :-)
2/7 anonim válasza:
A sütnivaló húsokat lehet, azokat a részeket viszont, ami fözésre/párolásra való, nem, ezen rágósak maradnak sütés után
3/7 anonim válasza:
A 2-es válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Ajánlom a só-bors illetve a rantotthís wokban oldalakat, ott hasznos tippeket kaphatsz.
4/7 anonim válasza:
Én azért bepácolnám, ha nem sürgős.
5/7 anonim válasza:
A hús fajtája mellett az sem mindegy, hogy hol vetted. Magyarországon, hiper- és szupermarketekben, sőt még rengeteg hentesnél is csak ehetetlen, kivénült marhát tartanak, ami pörköltön, gulyáson kívül sok másra nem jó, hirtelensütésre főleg.
6/7 anonim válasza:
Nyereg alatt puhitsd a hust egy kicsit :)
Viccet felre teve ha tudsz a marhahussal banni, akkor barmelyik reszet remekul eltudod kesziteni ... aki nem sokat konyit a fozotudomanyhoz, annak ragos, kemeny es szaraz lesz a vegeredmeny.
Fozni nem szeretni ... hanem tudni kell!!! :)
7/7 anonim válasza:
6/6 Anonim válasza a kitűnő! Marhahús nagyon finom ha el tudod készíteni!nagyon szeretjük sülve, de előbb előfőzöm egy kicsit, ha takarékos vagy,abból jó kis levest csinálhatsz bezöldségezve, egy leveskockával-,s utána sütöm, kakukkfüvet szoktam mellé tenni mindenképpen, s amikor megpuhul, kiveszem, elszelem, s visszatéve egy kicsit lepirítom, nagyon finom a hús, egy pici szódabikarbóna lehet a fűszerek mellett ha nehezen puhul,próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!