Kávénak meddig van hatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok. Kávézni én csak edzés előtt szoktam máskor soha.És csak akkor ha úgy érzem nincsen energiám edzesre.Street workout edzést csinalok illetve saját tesúlyosat. Meg kiegészitéskeppen járok terembe néha. Ezeket az edzéseket szoktam csinálni. Általában érzem a kavé hatását és ad is energiat. Viszont az érdekel hogy ez meddig tart? Edzés után kimegy az összes koffein? Illetve az lehetséges hogy egy idő után már hiába iszok nem lesz hatása? Ettől tartok kicsit. Ezért is próbálom minimazálni a fogyasztását és tényleg csak akkor inni ha nincs energiám edzésre.2021. szept. 17. 13:41
1/4 anonim válasza:
Hamarabb kimegy a hatása, mint ha fekete teát innál. De minimum 3 órán át tart(legalábbis nálam).
2/4 savanyújóska válasza:
A koffein felezési ideje 4-5 óra, szóval 3-4 óra alatt már kifejezetten nem érzed, de valójában olyan 8 óra alatt ürül le rendesen, pl. én ezért nem nagyon iszom 4 után kávét, hogy tudjak aludni. Ha tényleg csak egyet iszol, és azt is rendszertelenül (hetente/kéthetente), akkor nem valószínű, hogy túl sokat valtozna a hatása, a koffeinrezisztenciához napi több csésze kell.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a válaszokat:D
2021. szept. 17. 15:29
4/4 anonim válasza:
Nekem soha semmi még a finom jó erős eszpresszótól sem, de az íze jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!