Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kávénak lehet ilyen hatása...

A kávénak lehet ilyen hatása vagy ez csak kimerültség?

Figyelt kérdés
Vizsgaidőszak van és megittam ma reggel egy bögre feketét összesen. Máskor is szoktam ennyit inni, csak max. nem egyszerre. Jelenleg nagyon fáj a fejem, olyan furcsán érzem magam, olyan gyengének, összeszűkült a pupillám és néha úgy éreztem,hogy levegőt is nehezebben kapok. Ugyanakkor lehet az is, hogy csak bemagyarázom magamnak...De nagyon szarul érzem magam. Bevettem fejfájás csillapítót remélem használ. Ez vajon a kávétól lehet, vagy lehet, hogy attól hallucinálok? Vagy a kimerültségtől, mert egy ideje 4-5 órákat alszok és nagyon fáradtnak érzem magam.
2012. dec. 19. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet a kávétól is plusz ideges vagy a vizsgák miatt.

Szerintem igyál meg minél több vizet, és aludj többet, ha lehet.

2012. dec. 19. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen a kávétól.

A vizsgák miatt ideges vagy, plusz a kimerült szervezetedet erőlteteted. Ettől fel ment a vérnyomásod és most tetézted a kávéval.

Vigyázz, mert a fejfájés vsillapító is tartalmaz koffeint.

Igyál kamilla teát(az izom lazító) és menj sétállni, hogy kimozogd a koffeint.

Én is jártam már így.

Utaznom kellet délutén valahova. Előző valő napokban nem sokat aludtam, mert hajtás volt a meló helyen.

Korán keltem, ittam egy tripla kávét(máskor sosem volt belőle bajom, mert egyébként nagyon alacsony a vérnyomásom), el indítottam páromat munkába. Aztán még visszadőltem olvasni. Mondván még van időm míg el kell kezdenem készülődni.

Olvasás közben egyszer csak azt vettem észre, hogy nem látok, a szivem majd` kiugrik és fáj a fejem.

2012. dec. 19. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Feküdj le egy-két órára és pihenj. Ha ideges vagy, eszedbe ne jusson ennyi kávét inni jóember, mert a végén szívrohamot kapsz. Nagyjából a plafont verheti a vérnyomásod.

Feküdj le időben este és inkább kelj reggel korábban, egyél valamit és aztán! igyál 1 !!! adag kávét, nem pedig egy bögrényit, tanulsz, ebédelsz, kis pihenés, délutáni kávé és mehet a menet estig.

2012. dec. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!