A kávénak lehet ilyen hatása vagy ez csak kimerültség?
Lehet a kávétól is plusz ideges vagy a vizsgák miatt.
Szerintem igyál meg minél több vizet, és aludj többet, ha lehet.
Igen a kávétól.
A vizsgák miatt ideges vagy, plusz a kimerült szervezetedet erőlteteted. Ettől fel ment a vérnyomásod és most tetézted a kávéval.
Vigyázz, mert a fejfájés vsillapító is tartalmaz koffeint.
Igyál kamilla teát(az izom lazító) és menj sétállni, hogy kimozogd a koffeint.
Én is jártam már így.
Utaznom kellet délutén valahova. Előző valő napokban nem sokat aludtam, mert hajtás volt a meló helyen.
Korán keltem, ittam egy tripla kávét(máskor sosem volt belőle bajom, mert egyébként nagyon alacsony a vérnyomásom), el indítottam páromat munkába. Aztán még visszadőltem olvasni. Mondván még van időm míg el kell kezdenem készülődni.
Olvasás közben egyszer csak azt vettem észre, hogy nem látok, a szivem majd` kiugrik és fáj a fejem.
Feküdj le egy-két órára és pihenj. Ha ideges vagy, eszedbe ne jusson ennyi kávét inni jóember, mert a végén szívrohamot kapsz. Nagyjából a plafont verheti a vérnyomásod.
Feküdj le időben este és inkább kelj reggel korábban, egyél valamit és aztán! igyál 1 !!! adag kávét, nem pedig egy bögrényit, tanulsz, ebédelsz, kis pihenés, délutáni kávé és mehet a menet estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!