Mit tegyek ha a kávénak már nincs hatása az energiaital mellett?
Az lenne a kérdésem hogy ugye az energiaital felpörget de legfeljebb 2 doboz 1 nap és ha mellette kávét iszok rendes feketét és nem érzem a hatását hogy lehet úgy hogy legyen hatása? 4 napja nem ittam energiaitalt hogy hasson a kávéban lévő koffein de semmi tudok valamit csinálni vagy egyszerűen nincs mit tenni. Ráadásul energiaitalra sincsen folyton keretem ezért lenne jobb a kávé sem a sima sem pedig az úgymond "poros kávé" sem működik!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem kellene 1 nap 2 doboz energiaitalt innod. Én is fogyasztom de ez már bőven sok. Ilyen fogyasztás mellett nagyon gyorsan megnő a koffein toleranciád, tehát nyilván a kávé sem fog hatni úgy. Én is a szünetet javaslom, vagy csökkentsd fokozatosan az adagot. De nyilván 4 nap alatt ez nem fog megoldódni, ennél jóval több idő kell hogy visszaálljon a szervezeted. Az rendben van ha néha-néha megiszol egyet hogy pörgesd magad, de ha napi szinten iszod akkor ez már nem így fog működni. A kávéval is ugyanez van, nem tartom egészségesnek a napi szintű fogyasztását annak sem, persze ha az ember cukor nélkül issza akkor jobb mint az energiaital.
#1 Amúgy ezt azért nem jelenteném ki, hogy ennyire másként hatnak, ez sokkal inkább emberfüggő. Nálam fordítva van például, nekem az energiaital jobban megadja ezt az örömöt, a pörgést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!