Hogyan szedhetném le le a fazekakról és serpenyőkről a ráégett zsírt?
Az összes edényem alja és oldaja tele van lerakódással, és hiába sikálom őket a szivacs dörzsis felével, nem jön le semmi. : (
Nagyon zavar, hogy ilyen igénytelenül néznek ki és emiatt vendégeket sem hívok át szívesen. Az üveg jénaira is ráégett valami és onnan sem mozdul meg. Tudtok esetleg prkatikákat, amelyek segítségével megszavadulhatnék ezektől a foltoktól és elszineződésektől?
Ott van egy kép a netről példának:
Műanyag dörzsi, Cif, vagy hasonló súrolószer, és sika-sika-sika. Nem biztos, hogy minden folt lejön, de a nagyja igen, aztán időről-időre újra megsikálhatod alaposan, hogy hátha még tisztább lesz. Fontos, hogy az edények külsejét is mindig alaposan elmossuk, és akkor nem lesz ilyen lerakódás.
Sokszor kísérleteztem mindenféle vegyszerrel az anyám által rám hagyományozott edényeken. Eredmény: 0.
Aztán mély levegőt vettem, és a svéd lakberendezési áruházban jól bevásároltam azt, amit kellett.
A régi edényt meg kib**tam a szemétbe.
Tedd egy műanyag tálcára az edényt, hogy ne marjon meg semmit a lecsurgó anyag és szórd be hideg zsíroldóval! Hagyd rajta egy félórát és pucold meg! Ha egy része lejött, de van még rajta, akkor ismételd meg!
Olyan nincs, hogy ezzel nem jön le!
Well Done hideg zsíroldó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!