Mikrohullámú sütőben lehet éttermi színvonalú tortát készíteni?
#11 - Kíváncsi vagyok, hogy mit lehet egy mikróból kihozni.
A tészta lenne a problémásabb, vagy inkább a krém?
A mikró nem erre való.
A tészta sem sül egyenletesen benne,fele folyik, a másik részen meg márkiszáran vagy megég, a krémet meg fél percenként kevergeted, és még akkor is összecsomósodik.
11-es vagyok. Ok, köszi, hogy válaszoltál. Akkor mivel csak kíváncsi voltál, akkor továbbra is maradok annál, hogy a sima mikró max. bögrés sütihez jó.
Sokan leírtuk, szóval ne pazarold a hozzávalókat a kísérletezéshez. Azt hittem, valami alkalomra kell, és muszájból...
Még mindig 11. vagyok. Nagyon jól néz ki, a tészta is. Biztos finom is. De ez nem torta, hanem tortácska. :) Maradjunk annyiban, hogy otthoni desszertnek jó, de éttermi színvonalútól messze áll. Ezt miért nem próbálod meg sütőben, tortaformában sütve? Nagyon guszta.
Ügyes vagy és köszönjük a képeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!