Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikrohullámú sütőben lehet...

Mikrohullámú sütőben lehet éttermi színvonalú tortát készíteni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 00:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ezt írom, de sima mikróban éttermi színvonalú tortát biztos, hogy nem lehet sütni. Sokszor még "otthonit" sem. Ha csak mikród van, miért akarsz éttermi színvonalút? Tényleg érdekelne. Meg kell elégedni azzal, ami kisül belőle jobbhíján. :)
2021. szept. 12. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Normál mikróban a "meg lehet enni" kategória az, amit el tudsz készíteni, igazán jót nem lehet, szinvonalasat meg teljesen kizárt.
2021. szept. 12. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Még cukrászdai színvonalút sem.
2021. szept. 12. 17:40
 14/20 A kérdező kommentje:

#11 - Kíváncsi vagyok, hogy mit lehet egy mikróból kihozni.

A tészta lenne a problémásabb, vagy inkább a krém?

2021. szept. 12. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A mikró nem erre való.

A tészta sem sül egyenletesen benne,fele folyik, a másik részen meg márkiszáran vagy megég, a krémet meg fél percenként kevergeted, és még akkor is összecsomósodik.

2021. szept. 12. 19:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A mikrohullámú sütő melegítésre szolgál. Vannak már olyanok, amik egyben képesek sütni, grillezni. Nem tudom hogyan definiálod az éttermi színvonalat, de én biztos nem próbálkoznék vele. Mikróban valami rémegyszerű "bögrés desszert" borzalomnál többet nem igazán fogsz tudni csinálni. Elromlott a sütő, vagy időt akarsz spórolni? Más kifogás nem jut eszembe amiért erre vetemednék.
2021. szept. 12. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok. Ok, köszi, hogy válaszoltál. Akkor mivel csak kíváncsi voltál, akkor továbbra is maradok annál, hogy a sima mikró max. bögrés sütihez jó.

Sokan leírtuk, szóval ne pazarold a hozzávalókat a kísérletezéshez. Azt hittem, valami alkalomra kell, és muszájból...

2021. szept. 13. 12:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Csináltam egyet (kárba nem vész) próbából. Ilyenre sikerült:

[link]

2021. szept. 13. 14:03
 19/20 A kérdező kommentje:
2021. szept. 13. 14:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 11. vagyok. Nagyon jól néz ki, a tészta is. Biztos finom is. De ez nem torta, hanem tortácska. :) Maradjunk annyiban, hogy otthoni desszertnek jó, de éttermi színvonalútól messze áll. Ezt miért nem próbálod meg sütőben, tortaformában sütve? Nagyon guszta.

Ügyes vagy és köszönjük a képeket!

2021. szept. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!