Mikrohullámú sütőben lehet éttermi színvonalú tortát készíteni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
2/20 anonim válasza:
Attól függ. Ha ilyen több százezer forintos mikród van, aminek van sütés funkciója, akkor megtudod benne csinálni a piskótát :) A többi dolog a te cukrász ismereteden múlik.
3/20 anonim válasza:
Én biztos nem sütnék benne tortát, de felőlem megpróbálhatod, bár, ha van sütőd, én nem tenném.
4/20 anonim válasza:
2 Lehet hogy már egy ilyen is megtenné? [link]
6/20 anonim válasza:
Lehet kapni mikróba való tortasütőt, de a tészta anyaga se olyan, mint a rendes piskóta. Ehető, de nem a legjobb.
7/20 A kérdező kommentje:
#2 Kizárólag mikrohullámú funkcióval.
2021. szept. 12. 07:13
8/20 A kérdező kommentje:
Látom hogy a 'nem' válasz van többségben. Valaki rá tudnál cáfolni, hogy mégis lehet?
2021. szept. 12. 07:15
9/20 anonim válasza:
Mikróban akkor lehet tortát sütni, ha a mikró-funkció mellett légkeveréses sütő funkciója is van. Ha csak mikróként müködik, akkor nem.
Vannak mikrós sütirepcetek, nem csak bögrés, hanem tortaszerüek is, de azok meg sem közelítik a sütőben sült piskóta-tortaféléket, sem ízben, sem kinézetben, sem állagban.
Esetleg valamilyen tortaszerüséget össze tudsz hozni, de rendes tortát, föleg éttermi színvonalút soha!
10/20 anonim válasza:
Szerintem simán lehet. Az "éttermi színvonalú" az nálunk egy szitokszó, amit minden ehetetlen dologra szoktuk rábiggyeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!