Konyharuhabol a buzt hogyan mossam ki?
Szoasztok
Mar probaltam minden fele mosast a gepemen de ugyanugy budik maradnak a konyharuhaim de mitol?
Valakinek valami jol bevallt praktika? Kifozes segithet? Nagyon idegesito mikor eloveszem tisztan de megis van egy szaga :( Koszonom szepen
Hogyan használod a konyharuhát??? Mennyi ideig? HÁny naponta mosod???
Milyen bűzt érzel..???
Én csak 60 fokon mosom, rendes mosószerrel - tiszta és illatos lesz mindig.
Csak a konyharuha lesz budos vagy minden? Mosógép rendben van tartva, tiszta? Hány fokon mosod?
Én sanytol fertőtlenítő mosószer adalekkal mosom ki, a fehér konyharuhát előtte be is áztatom, így tiszták, illatosak.
Hogy a konyharuhából a bűzt?
Ezeknek van egy jellegzetes szaga, ez nek baj, ha tiszta.
A szagot nem nagyon lehet belőle kimosni.
A buz*t, na azt, azt sokkal egyszerűbben, ki lehet mosni....
A mosógéped a ludas, nekem minden ruha büdös volt a végére.
Mosogépszerelő adta a tippet a kitakarításához:
A dobot forgatva beleöntesz a gépbe 1 literes, piros kupakos hipót, lecsukod majd hagyod hatni 20 percig. Ha ez letelt, kicentrifugázod.
Ezután teszel a dobba 3 evőkanálnyi trisót, és indítasz egy 90 fokos, max. centrifugázós programot. Ha ez lejárt, kiszeded a szűrőt és azt is eltakarítod. Illetve hogy 100% legyen, a mosószeradagoló részét is elmosod.
Olyan gyönyörűen kipucolja a mosogép rejtett zugait is, hogy meglepődve fogsz állni, mik jönnek ki a mosógépedből.
Ha konyharuháid fehérek, akkor azokat 60%-on nyugodtan moshatod, és a mosószer mellé adhatsz keves mosószódát is. Hagyd őket rendesen kiszáradni, ne rakd el nedvesen.
Ezzel csak az a baj, hogy 40 fokon nem pusztulnak el a baktériumok, hiába illatos és látszatra tiszta a konyharuha simán lehet szalmonellás pl.
Konyharuhát, ágyneműt, törölközőt magas hőfokon is át kell mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!