Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A lent emlitettnek van valami...

A lent emlitettnek van valami köze az igazsághóz ?

Figyelt kérdés
Nem rég egy dokumentumfilmben emlitették , hogy a görény bűzmirigyét használja az élelmiszeripar vanilia ízű készitményekbe , ezzel váltják ki a vaniliát . Állitása szerint a vanilia fagyi is készül belöle . Imádom a vaniliát , a fagyit főleg , de ezek után megrendült a hitem és távol tartom magam a vaniliától . Csak akkor eszem meg ha tudom biztosra , hogy az vanilia rúdból készült . Finnyás vagyok az ilyen dolgokra , ha nem tudom akkor eszem továbbra is mint az eszement . Mivel dokumentumfilm vagy ismeret terjesztő film volt így arra kérek mindenkit aki olvassa ezt az írományom , hogy adjak hitelt vagy ne .
2021. aug. 2. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért használnának egy állati eredetű, igen korlátozott számban elérhető dolgot az egyszerű vanília aroma helyett?
2021. aug. 2. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá, hülyeséget néztél
2021. aug. 2. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Parfümökhöz hasznàlják, élelmiszer iparban nem.
2021. aug. 2. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben semmi valóság nincs. :)

Nyugodtan ehetsz vanília fagyit. :)

2021. aug. 2. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2021. aug. 2. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes h engedi keresési szavak nélkül kiírni...
2021. aug. 2. 18:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Kamu dok film volt szerintem is de és ott van a de , ha az volt a cél , hogy fintorogjak akkor elérte a hatását .
2021. aug. 2. 20:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja , igen , most megyek és tele eszem magam fagyival , VANILIA fagyival .
2021. aug. 2. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3-as!

A parfümökhöz nem használnak a görénytől semmit.

Ami állati eredetű illatszer, az a mosusz (vagy pézsmaszarvas), cibet és az ámbra.

A mosusz

[link]

A cibet

[link]

Az ámbra

[link]

Ebben 100%-ig biztos vagyok, mert anno vegyipari technikumban kozmetikavegyészetnél ebből vizsgáztam, nem is rossz eredménnyel.

2021. aug. 3. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Írtam ki már pár kérdést, de soha nem használok keresőszavakat.

A rendszer minden további nélkül engedélyezi az opciót, hogy "Kihagy"

2021. aug. 3. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!