Butaság lenne instán elkezdeni ilyen " kezdőknek" főzési tippeket?
Figyelt kérdés
Szeretek főzni, sok ételt én máshogy ízesítek.
Tudom mindenki máshogy főz stb nem nagy cucc,de már évekkel ezelőtt szerettem volna csak sose mertem.
Nem akarok ezzel celeb lenni meg semmi inkább olyan lányoknak szánnám akiket otthon nem tanítanak főzni stb
2021. júl. 17. 22:02
1/6 anonim válasza:
Van belőle kismillió már..
Baromi unalmas.
Tv-ben is annyi főzőműsor,hogy herótom van. Instán is..
De ha ahhoz van kedved,hajrá.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen. Pont ezért nem mertem elkezdeni.
2021. júl. 17. 22:07
3/6 anonim válasza:
Bocsi,nyers voltam. Végülis nagy a kereslet rá, lehet valakinek a te recepted jönne be. Egy próbát megér,veszíteni valód nincs. :)
1es voltam
4/6 anonim válasza:
Karanten alatt meg talan jo is lett volna, de mostansag nem lenne sok erdeklodo.
5/6 A kérdező kommentje:
Igaz.
2021. júl. 17. 22:30
6/6 anonim válasza:
Ha évek óta ez a vágyad, próbáld meg. :) Főzési tanácsnak, receptnek mindig van helye, mert mindig lesznek kezdők, és a gyakorlottak is szoktak új ötletek után nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!