Joghurt lefagyasztva hasonló állagú lesz a jégkrémhez?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 14:31
12/15 anonim válasza:
Én csináltam. Nem lesz jégkrém, de nagyon finom fagyasztva is. :)
14/15 anonim válasza:
Mondjuk ha megkevered a fagyóban óránként, fagyás vége felé félóránként, akkor nem fagy olyan keményre, de előttem amit írtak turmixolás se rossz ötlet, csak erős turmix kell hozzá.
15/15 anonim válasza:
Amerikában nagy divat ez a fagyasztott joghurt dolog, vannak üzletláncok is. Röviden: finomnak finom, de nem jégkrém. Ha házi jégkrémet szeretnél, javaslom beszerezni a megfelelő gépet hozzá. Az echte jégkrém titka nem csupán a recept, hanem ahogy készül. Folyamatos keverés mellett hűtik le. Az már jó kérdés, hogy ha ilyen gépbe joghurtot öntesz, mi sül (fagy?) ki belőle, de elméleti szinten, mivel több benne a víz, ezért jegesebb "fagyit" kapsz. Talán ha feldúsítod tejszínnel, vagy találsz módot a víz egy részének eltávolítására, akkor krémesebb a végeredmény. Ötleteim vannak, kipróbálni nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!