Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudja esetleg valaki hogy hol...

Tudja esetleg valaki hogy hol lehet kapni "apple cider vinegar"-hoz hasonló ecetfélét?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó saláta recepthez kellene, amit még Angliában sokszor csináltam. Itthon is kerestem de még nem jártam sikerrel. Esetleg valami ötlete valakinek?
2021. márc. 8. 23:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Az nem a sima alma(bor)ecet? Én azt szoktam használni ha apple cider vinegar kell. Én a sparban szoktam látni
2021. márc. 9. 00:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az apple cider vinegar szimplán almaecet néven fut magyarul. Annyi talán a "kulturális" különbség, hogy Angliában az unfiltered/raw verzió a megszokott, amíg itthon a szűrt. Ettől függetlenül itthon is kapni a szűretlen fajtából is kb bármelyik nagyobb áruházban.
2021. márc. 9. 00:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek.
2021. márc. 9. 06:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen az almaborecet csak amikor kerestük hülyének néztek minket.
2021. márc. 9. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A dm-ben lehet kapni (almaecetet), üveges, bio, mi olyat szoktunk venni, bevált és normális az ára.
2021. márc. 9. 07:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sikerült találnom, holnap tesztelem salátába.
2021. márc. 9. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök sima 5%-os almaecet, barna színű.
2021. márc. 11. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Kb. minden boltban lehet kapni almaecetet.

Tescoban ilyen van: [link]

2021. márc. 24. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Tesco, Spar, Interspar, Metro, Auchan, Penny, Lidl, Aldi, DM, Rossmann, CBA, Coop, Eurós boltok, Kínai boltok, stb.
2021. márc. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!