A szárított paradicsomot be kell áztatni felhasználás előtt? Most vettem először, mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 15:37
1/4 anonim válasza:
Dehogy kell! Ha nedves paradicsomra van szükséged, jóval olcsóbb, ha veszel paradicsomkonzervet.
Egyébként mit csinálsz belőle???
CSíkokra vagy darabokra vágod, és úgy kevered bele pl. egy tésztaszószba.... Pont elég, ha annyi nedvességet felvesz, amit az összerottyantás alatt magába szív.
2/4 anonim válasza:
Az üveges szárított paradicsom olivaolajban szokott lenni, de a száríz, zacskós verziót sem kell beáztatni. Ha üvegeset veszel, akkor az olajat is használd fel belőle, nagyon finom. Megosztom az egyik kedvenc szuper gyors receptünküveges szárított paradicsommal (bár a szárazzal is működhet szerintem, sima olivaolajjal): teszek a serpenyőre egy evőkanálnyit az szárított paradicsomos olivaolajból (nem kell több, mert a paradicsom maga is olajos) megpirítok rajta némi fokhagymát, ráteszek kb fél üveg felcsíkozott szárított paradicsomot és sózott-borsozott csirkemellet. Amikor épp, hogy átsült, teszek hozzá egy evőkanál tejfölt, elkeverem, rotyogtatom 2-3 percig és kész is, rizzsel tálalom.
3/4 A kérdező kommentje:
Zacskós, egyáltalán nem olajos, száraz. Bolonyai jellegű ragut főzök holnap, gondoltam kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 18. 16:54
4/4 anonim válasza:
Azt nem ilyesmihez kell tenni, hanem szárazon kell enni önmagában, sajt mellé pl
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!