Melyik gomba a jobb -konzerv Vagy -fagyasztott ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 21:42
6/9 anonim válasza:
Fagyasztott, mivel ugy tobb vitamin marad a termekbe, megorzi a leheto legtobb tapanyagot.
A konzerv tartositasa nagyon karos, nem veletlenul a katonak eledele meg ma is...a kenyszer nagy ur, de ertelmes ember nem tomi magat konzervekkel.
Persze a friss zoldsegnel nincs jobb.
De ha nagyon muszaj, akkor csak gyorsfagyasztott (mirelit).
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, mert pont a gomba az, amit egész évben lehet frissen kapni és a konyhakészre feldolgozása is két perc, mivel sem mosni, sem hámozni nem kell.
A friss gomba kalapját nedves papírtörlővel elég áttörölni, a héját lehúzni vétek.
8/9 anonim válasza:
Attól függ, mire akarod használni. Levesnek jó a konzerv, de a rántott gombát nem lehet belőle elkészíteni.
9/9 anonim válasza:
Konzerv. Mindig van itthon belőle, sok mindenhez fel lehet használni, ha épp a boltba nem ugrok el frisset venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!