Vanília arománál más is érzi, hogy alkoholos? Helyette mi jobb?
Őszintén utálom az alkoholt, az alkoholos csokikat, szaloncukrot, bonbont, utálom a boros marhapörköltet, Sport szelet, minden rum aromás sütit stb.
Vettem Dr.Oetker vanília aromát, biztos én vagyok naiv de én azt hittem ez vízben van, de nekem nagyon érzékeny az orrom és bármibe rakom, érzem, hogy alkoholban van oldva. Tejberizsbe rakom, akartam volna....és alkohol szagú a tejberizs.
Tudtok mondani olyan vanília ízt, aromát, terméket, ami nem vanilin cukor, de nem az eredeti vaníliarúd 900 Ft-ért, hanem egy más de használható termék, 100% alkoholmentes oldatban!
Gyógyszer miatt sem tartalmazhatnak az itthoni ételeim alkoholt!
A sok nagyokos, aki lepontozott, ebben hol láttok ti alkoholt?
Jó kis kotyvalék :) Mit gondolsz a vanília kivonatot hogyan nyerik?
"Agave szirup, víz, természetes vanília aroma / vanília kivonat, vanilia magvai, inulin, süritő anyag: tragakantgumi"
Még mindig tévedésben vagy.
"elég sok vaníliás illatú vagy ízű ételt/ italt szeretek, fogyasztok és mindig mindennek tiszta illata van, sehol nem érzek alkoholt soha de valószínű azért mert mind rúddal készült."
Ahol azt olvasod és ipari termék, hogíy vanília ízű, na az sohasem látott vaníliát. Vegyipari íz, műanyag. Ha látsz is benne fekete magpöttyöket, az is az átverés része. Ezért nem érzel alkoholt. Bár semmiből nem állna azt is belekamuzni, mint a rum aromát, aminek szintén nincs semmi köze a rumhoz, csak a műanyagízt rumízre keverték ki.
Az a biztos, ha magadnak csinálod vaníliarúdból. Ha 800Ft körül van 1 vaníliarúd, akkor számold már ki mi mennyibe kerülne, ha tényleg abból készülne. A vaníliafagyi se látott soha vaníliát, de tejszínt se.
A vanillincukor NEM vaníliás cukor! Ez két teljesen különböző cucc, ha veszel, mindig vaníliás cukrot vegyél! 100Ft körül van darabja a kis zacskónak.
A vanillincukrot pedig felejtsd el egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!