Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tudnék csinálni belőle? Sos!

Mit tudnék csinálni belőle? Sos!

Figyelt kérdés
Elrontottam a piskótát viszont a tejszín habszerűség ami a belsejébe kellett volna megmaradt. Mire tudnám felhasználni?
2021. márc. 19. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi az a tejszín habszerűség. Ha tejszínhab, akkor megeheted önmagában, keverhetsz bele csokit, süthetsz hozza másik piskótát.
2021. márc. 19. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van háztartási kekszed, akkor készíts sütés nélkül tortaalapot a háztartási keksz, vaj és cukor segítségével. Itt vannak receptek: [link] Egy kapcsos tortaformába teszed, a krémet ráhalmozod, aztán mehet a hűtőbe.
2021. márc. 19. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Első nem pontos tejszínhab, de olyasmi de ezért se tudtam megfogalmazni mert őszintén nem tudom mi :D recept alapján csináltam csak a piskóta miatt nem sikerült.

Második köszönöm megpróbálom ezt :)

2021. márc. 19. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Hogy lehet nem tudni mi az?
2021. márc. 19. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod újra próbálni a piskótát?
2021. márc. 19. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!