Gyümölcslé prés nélkül?
Miért, mi van a bolti gyümölcslében?
Amúgy meg kizárt, hogy orvos olyan diétát írt elő bélbetegségre, hogy 2 hétig gyskorlatilag savas, cukros vizet igyál, amiben sem a minimális fehérje, sem a minimális rost, sem a minimális zsír nincs meg. Nem mellesleg meg kéne innod 4/4,5 litert ahhoz, hogy a szükséges kcal meglegyen, vagyis vagy éhezel vagy a makrotápanyagokat nem viszed be.
Ilyet kellett volna felírjon:
Nutridrinket nem ihatok mert rosszul vagyok tőle.
Hát képzeld. De.
Most komolyan miért kell mindig mindenkinek belekötni valamibe? Semmi nincs a válaszban, esetleg most vegezted el az orvosi egyetemet? Nagyon okos lehetsz hogy 0db leletből ilyeneket írsz. :) kepzeld a zöldség én is van fehérje 😍 Léteznek veganok és olyanok is akik csak és kizárólag levet isznak. Volt hogy 2 hétig nem bírtam enni, csak vizet ittam és még élek.
Most csak gyumolcsleven kene elned 2 hetig?
Vagy te nem tudsz lemondani a gyumolcslerol es a bolti kene helyettesiteni.
Nem mindegy...
"Léteznek veganok és olyanok is akik csak és kizárólag levet isznak"
Meg léteznek alkeszek is, akik inkább isznak mint esznek ha választani kell, és abból elélnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!