Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Káros az egészségre, ha...

Káros az egészségre, ha rothadni kezdett gyümölcs ép részét "megmentjük" és elfogyasztjuk? Ti kivágjátok a rossz részt vagy az egészet kidobjátok?

Figyelt kérdés
Valakitől azt hallottam, hogy a rothadni kezdett gyümölcs (pl. barack) még épnek tűnő részében is benne vannak már ugyanolyan káros anyagok, mint a rothadt részben, csak kisebb mennyiségben. Vélemény? Tapasztalat?
2010. aug. 17. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ahogy a többiek, én is kivágom a rossz részt és simán elfogyasztjuk az épen maradt gyümölcsrészt.

üdv.

2010. aug. 18. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kivágjuk a hibás részt, a többit megesszük. Árt vagy nem, annyi kell. Egészségesek vagyunk, dolgozzon az immunrendszer!
2010. aug. 19. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kivágom a rosszat és megeszem a jó részt. Ami sunyi, az a penész. Ott érdemes jó nagy ráhagyással kivágni a hibás részt, vagy inkább kidobni az egészet!
2010. aug. 19. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen!A penészest ki kell dobni!
2010. aug. 19. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!