Mi történhetett a lisztekkel? Mintha valami vékony "vászon"kerülne a kenyér, sütemények héjába sütés után . Mindegy, hogy bolti,vagy házi sütés .Valami újfajta adalékot adnak a liszthez ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 13:09
11/16 anonim válasza:
Naponta-kétnaponta sütök kenyeret, kalácsot, egyebeket - semmi ilyet nem tapasztaltam.
12/16 anonim válasza:
Sem én, sem senki ismerösöm nem tapasztalt ilyesmit, pedig ma igen sok mindenkit megkérdeztem.
Szerintem Te csinálsz valamit rosszul, vagy csak trollkodni akarsz,
13/16 anonim válasza:
Jaj moré az fogja fel az 5G-t!!! Dobd ki a kajabol, nem szabad megenni!!!?
14/16 anonim válasza:
Még csak elképzelni se tudom, mit találhat a kérdező a kenyerében....
De hogy nem a liszttől van, az 100%. :-D
Arra meg ne is vesztegessünk időt, hogy különféle konteósok mit terjesztenek... Mert az egyszerűen röhej.
Azt nem mondták, hogy a gyapjas alakváltók chip-et tesznek a lisztbe, hogy aztán azon keresztül monitorozzák az embereket...???
Kb. ilyen szintű ostobaság! :-D
15/16 anonim válasza:
14# rosszul tudod! Azt az oltassal rakják belénk, nem olvasol híreket???
#13as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!