Hamarosan kacsát fogok sütni. Kell-e a kacsa belsejét sózni, vagy elég, ha csak megtömöm mézes almával (körtém nincs)?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 16:14
2/7 anonim válasza:
Megsózni szoktam belül, almát is teszek néha bele, de soha nem mézeset, meg körtét sem, szerintem sem a körte, sem a méz nekm illik a kacsához.
3/7 anonim válasza:
Mi mézes narancsos kacsát szoktunk csinálni, nagyon finom.
4/7 anonim válasza:
Az igen, de ott a narancs meg a méz nem a kacsa hasában van!
5/7 anonim válasza:
Én belül is mindig megsózom (és megmajorannázom).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Addig még csak 1 hozzászólást kaptam, amíg betettem a sütőbe a kacsát - és nem sóztam meg belül. Szerintem is jobban tettem volna, ha megsózom. Majd legközelebb. Almát tettem bele és mézet. Hogy a méz hogyan hatott, azt nem tudtam így konkrétan megítélni. De, kívülről is locsolgattam mézes sörrel. Összességében jó lett...de szerintem hiányzott belülről a só (néhol kissé olyan 'natur kacsa' zamata volt, ami azért inkább kellemetlen.
2021. febr. 17. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!