Az ételhez fel nem használt, megpucolt hagymát hogyan lehet eltárolni minőségromlás nélkül?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 13:44
1/6 anonim válasza:
Én szorosan be szoktam tekerni folpackba és be a hűtőbe. De nem kell neki sokat kibírni, másnap reggel egy hagymás rántottával nyitok :)
2/6 anonim válasza:
Vagy egy zacsiba csavarom be, 1-2 napot kibír.
3/6 anonim válasza:
Folpackba csomagolom a hűtőbe rakom. Elég jól bírja, mert változó, hogy hány nap múlva használom fel.
4/6 anonim válasza:
ahogy előttem írták - nálam simán kibír egy hetet is így a hűtőben.
5/6 anonim válasza:
Apróra vágva fagyasztóba szoktam tenni.
6/6 anonim válasza:
Le lehet fagyasztani , jól zárható dobozban. Sima hűtőbe ritkán teszem el mert elszagosítja még több réteg folpack alatt is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!