Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az ételhez fel nem használt,...

Az ételhez fel nem használt, megpucolt hagymát hogyan lehet eltárolni minőségromlás nélkül?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szorosan be szoktam tekerni folpackba és be a hűtőbe. De nem kell neki sokat kibírni, másnap reggel egy hagymás rántottával nyitok :)
2021. jan. 21. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Vagy egy zacsiba csavarom be, 1-2 napot kibír.
2021. jan. 21. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Folpackba csomagolom a hűtőbe rakom. Elég jól bírja, mert változó, hogy hány nap múlva használom fel.
2021. jan. 21. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
ahogy előttem írták - nálam simán kibír egy hetet is így a hűtőben.
2021. jan. 21. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Apróra vágva fagyasztóba szoktam tenni.
2021. jan. 21. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet fagyasztani , jól zárható dobozban. Sima hűtőbe ritkán teszem el mert elszagosítja még több réteg folpack alatt is érzem.
2021. jan. 21. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!