A vajkrémet le lehet fagyasztani jelenős minőségromlás nélkül?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 15:18
2/2 anonim válasza:
Egész nyugodtan előre tudsz dolgozni, hiszen a kész krém a hűtőben is tárolható, de akár le is fagyasztható.
A kész vajkrém, a svájci és az olasz vajkrém is, bírja a fagyasztót.
Nagyon fontos azonban, hogy NE ÍZESÍTSD!
Tehát naturan, jól becsomagolva akár 2-3 hónapig is eláll a fagyasztóban a svájci és az olasz vajkrém is.
Kiolvasztáskor a fagyasztóból a sima hűtőbe tedd egy éjszakára, aztán szobahőmérsékleten engedd fel teljesen. Ha puha akkor
habosítsd át és kész is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!