Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért habzik a kókusz zsír?

Miért habzik a kókusz zsír?

Figyelt kérdés
Krumplit sütök. Kipróbáltam olaj helyett kókusz zsírral. 4-5cm habja van, nem látszik,, milyen a krumpli alatta.

2021. jan. 11. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Az nálam is habzott. Bő olajban sütésnél nem használtam emiatt
2021. jan. 11. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
2 hétig minden nap használtam ugyan azt a zsírt és nem "kormosodott", nem égett meg, a krumpli kevesebb zsiradékot vett fel, mint a sima olajból. Ez a habzás bosszantó és elején még ijesztő is, de ha nem baj, hanem természetes velejárója, akkor túlteszem magam rajta.
2021. jan. 18. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem tisztítottad meg alaposan a krumplit.
2021. jan. 18. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2021. jan. 18. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A kókuszzsír érzékeny szennyeződésre és más olajra. Nekem akkor habzott, amikor összekevertem étolajjal. Soha többé nem csinálok olyat.
2023. jún. 19. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!