Pattogatott kukoricát mivel tudnám házilag ízesíteni?
Figyelt kérdés
Valamilyen fűszer, vagy boltokban kapható szósz, esetleg szarvasgombapor (bár az lehet hogy fűszer)?
Eddig a paprikát próbáltam ki, kevés csípős chiliporral kevertem össze, de nem lett tőle sokkal jobb a pattogatott kuki. Mivel volna érdemes megszórni a són kívül, amitől egy gasztronómiai élményt szerezhetnék?
Netalán mártogassam pörköltszaftba?
2021. jan. 2. 23:48
1/12 anonim válasza:
Olvasztott vajat sóval/ sajtporral keverve önts rá a kukoricára,nagyon finom(viszont sok vaj kell, hogy minden falat vajas legyen, így nagyon „egészséges").
3/12 anonim válasza:
Ecet. Garantáltan egyedi ízt kölcsönöz
6/12 anonim válasza:
Fokhagyma granulátum? Mondjuk még nem próbáltam de érdekes lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!