Húslevesben segítetek?
Figyelt kérdés
Ti az elsô vizet leöntitek vagy csak lehabozzátok?
Ha leöntitek, utána van jelentôsége hogy milyen hômérsékletû a második víz? Hideg / meleg / forró...?
2020. nov. 11. 13:49
3/26 anonim válasza:
Nem öntöm le. Azzal kiöntöd az ízét is. Csak habozom
4/26 anonim válasza:
Nem kell lehabozni sem. Elfövi a habot!
5/26 anonim válasza:
Ki ne öntsd a levet - azzal az íz nagy részét szemétbe dobod!
6/26 Andizsuzsi válasza:
Se nem öntöm, se nem habozom. Lassú tűzön főzöm, utána szűröm.
7/26 anonim válasza:
Én nem szoktam lehabozni sem. Szép lassú fövés végére a hab eltűnik, a leves gyönyörűen letisztul, a benne levő értékek pedig a levesben maradnak.
8/26 anonim válasza:
Pontosan én is így csinálom, ahogy a #7 írja. :)
9/26 anonim válasza:
Én megfõzök mindent aztán átrakom tiszta hideg vízbe.
10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor csak lehabozom 🙂
2020. nov. 11. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!