(Valószínűleg) túldolgoztam a mogyoróvajat, ahogy készítettem, kicsapódott belőle az olaj. Van rá esélyem megmenteni?
Figyelt kérdés
Raktam hozzá egy kis mézet, mert édesebben szerettem volna, nagyon sűrű lett, így egy kis tejjel hígítottam volna, ekkor történt a baj.2020. nov. 4. 19:35
1/4 anonim válasza:
Ha siman kanallal kavargatod akkor sem keveredik ossze? Ez eleg fura...
2/4 anonim válasza:
A tej nem oldja az olajat, kiül a tetejére az olaj! Tudom. Ki szoktam mérni egyben, mert a cukorral felvert tojáshoz ezt kell hozzátenni az egxik receptemben! Ezért van pl. tejpor a nutellában! Kéne valami ami emuelgálja őket, de a nyers tojás meg nem lesz finom. Legegyszerűbb: Használd el a keveréket sütibe, a tojásos-lisztes mogyis keverék már össze fog állni egy fincsi muffinná vagy valamilyen piskótás sütinek! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek.
2020. nov. 4. 20:59
4/4 anonim válasza:
Add oda Zsuzsinak … mi Zsuzsinak hivjuk a retyót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!