Krumplis tészta , tojásos nokedli kisokos ?
Eddig mindkét ételt üvegesített friss hagymával készítettem, aztán eszembe jutott, hogy létezik szárított és pirított vöröshagyma is.
Ha ezekből készíteném, mennyivel lenne másabb az ízük ?
Van valakinek tapasztalata e téren ?
Ja, bocs 16-os, természetesen elfogadjuk a hagyma ellenességedet. Mindenkinénél van olyan, hogy valamit nem szeret.
Szegény Cooky sem szereti a sajtot. Én meg a savanyúságokat.
#21: Nem hagymaellenes vagyok, hanem BETEG LESZEK TŐLE, MERT NEM BÍRJA A GYOMROM. Főleg töményen. Mit nem lehet ezen érteni? Nyilván nem kóstolok meg olyasmit, amitől TUDOM, hogy beteg leszek. Sajnálom, hogy ennyire nem megy az értő olvasás sokaknak.
Tudjátok mit? Kívánom, hogy érjétek meg, hogy ez milyen érzés. Nem szokásom rosszat kívánni másoknak, de ez az értetlenség kb. olyan, mintha a tejfehérje/tejcukor érzékenyekre rá akarnátok erőltetni a tejtermékeket, a gluténérzékenyekre a lisztes cuccokat, a cukorbetegeket meg cukros kajákkal tömnétek.
#22, most mit jössz itt a gyilkos galócával ?
Azt nagyon könnyű felismerni, mert kés van a kezében és tetkó a kalapján.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!