Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hol és hogy tároljam az...

Gergőgergő kérdése:

Hol és hogy tároljam az aszalt almát, hogy ne puhuljon meg?

Figyelt kérdés
Megszárítom az almát aszalóval, akkor nagyon ízletes és ropogós. Egy napon belül megpuhul. Tárolom több helyen, az asztalon szétterítve a meleg szobában, a hűvös spájzban felfűzve zsinórra, így is megpuhul.

2020. okt. 24. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Hat igen, a lanyok nem szeretik ha puha! :)
2020. okt. 24. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azert a puha jobb mint a puhany :D
2020. okt. 24. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ami ma puha … holnap talan megkemenyszik :))) Remenykedik sok csajszi :D
2020. okt. 24. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nem eleg kemeny, az felremegy es bekemenyit.
2020. okt. 24. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Próbáld légmentesen lezárt dobozban tárolni.
2020. okt. 24. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A levegő nedvességtartalmát szívja magába, amikor megpuhul. Légmentesen záródó fémdobozban, vagy üvegedényben tárolom. [link]
2020. nov. 22. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!