Gergőgergő kérdése:
Hol és hogy tároljam az aszalt almát, hogy ne puhuljon meg?
Figyelt kérdés
Megszárítom az almát aszalóval, akkor nagyon ízletes és ropogós. Egy napon belül megpuhul. Tárolom több helyen, az asztalon szétterítve a meleg szobában, a hűvös spájzban felfűzve zsinórra, így is megpuhul.2020. okt. 24. 20:38
1/6 anonim válasza:
Hat igen, a lanyok nem szeretik ha puha! :)
2/6 anonim válasza:
Azert a puha jobb mint a puhany :D
3/6 anonim válasza:
Ami ma puha … holnap talan megkemenyszik :))) Remenykedik sok csajszi :D
4/6 anonim válasza:
Akinek nem eleg kemeny, az felremegy es bekemenyit.
5/6 anonim válasza:
Próbáld légmentesen lezárt dobozban tárolni.
6/6 anonim válasza:
A levegő nedvességtartalmát szívja magába, amikor megpuhul. Légmentesen záródó fémdobozban, vagy üvegedényben tárolom. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!