Hogy lehet ujrahasznositani 2kg dios hamvas kiflit? A csaladbol senki sem ette mert dios.. kidobni sajnalom
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 20:15
2/12 anonim válasza:
Milyen tészta az? Leírnád a receptet?
Lefagyasztani nem lehet?
3/12 anonim válasza:
Odaadod egy hajléktalan embernek, megkínálod a szomszédot, a maradékot meg megeszed.
5/12 anonim válasza:
Le lehet fagyasztani és mindig csak annyit szedni elö, amennyit te megeszel
6/12 anonim válasza:
Mond azt a családodnak hogy aki megeszi az összeset annak nem kell megenni az összeset. Nekem bevált.
7/12 anonim válasza:
Nekünk is küldheted, szívesen hasznosítjuk. ;-D
Amúgy kicsit kiszárítod, ledarálod és kókuszgolyót, keksztekercset csinálhatsz belőle.
Kész, már megsült süeményt én nem fagyasztanék le, az már nem lesz olyan, ha kiengeded.
Mondjuk nem értem: nem tudtad, hogy a családból senki nem eszi a diót?
8/12 anonim válasza:
2 kg??? Az komoly mennyiség.
Ugyanazt tudom mondani, mint a 7-es.
Még ami eszembe jut. Ha nálam halmozódik fel valami, és nem esszük, mindig behozom a munkahelyre, kirakom a konyhába. Délre még a tányér is el van mosva :D
10/12 anonim válasza:
Tyúkoknak odaadni, tojás lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!