Céklasalátához érdemes megpucolva főzni a céklát?
Figyelt kérdés
Lesz különbség ahhoz képest, mintha héjában főztem volna?
Ha lehet főzni megpucolva, akkor felszeletelve is érdemes?
2020. okt. 14. 15:16
2/8 anonim válasza:
Azert jo eleve pucolva fozni, mert akkor a fozolevet is felhasznalhatod.
3/8 anonim válasza:
Nem árt megpucolni a zöldségeket, mielőtt bármit is kezdenél velük. A cékla pedig ugyebár zöldségféle.
4/8 A kérdező kommentje:
2-es, ilyenkor az összes lé főzőlé legyen, vagy vízzel kell keverni?
2020. okt. 14. 15:38
5/8 anonim válasza:
Gondolom ceklasalatat akarsz kesziteni. A fozolevet mar csak be kell izesiteni: ecet, cukor, komenymag, torma.
6/8 anonim válasza:
Héjában főzd mer eléggé elmegy a színe.Megfőve amúgy is könnyebb pucolni.Külön vízbe csináld az öntetet cukor ecet só kömény és elég intenzívre mert felissza.A főzőléből nem csinálnám mert földes izű.
7/8 anonim válasza:
hát ha a főzőlében akarod tálalni, akkor igen. egyébként nem, azért amit a #6 mond. #3 szinte soha nem pucolok zöldséget, még élek, és nem sarat eszek. meg lehet azt mosni úgy hogy ne maradjon rajta föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!