Szerintetek érdemes valami komolyabb meggymagozót venni?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy tényleg gyorsabb -e, vagy csak egy ujabb kütyüm lesz.2020. jún. 6. 08:53
1/5 anonim válasza:
Nekem van, de már rég nem használom... Egyrészt nagy a hibaszázaléka, másrészt nem gyorsabb, mint a filléres házi módszer: kettévágsz egy gemkapcsot, és beleszúrod egy hosszú parafadugóba. UGyan így egyesével kell kézbe venni a meggyszemeket, de egy félmásodperces mozdulat, és kifordítod vele a magját. Nincs hibaszázalék! :-)
2/5 anonim válasza:
Nekem is van, gyorsabb, de én inkább kézzel szoktam, mert jobban összetöri a szemeket.
3/5 anonim válasza:
A "komoly" meggymagozó (háztartási célra) kb. 1.000-, azaz egyezer Ft költséget jelent.
4/5 anonim válasza:
Hát azért inkább három és félezer az az "ezer"...
De sokkal nagyobb ellenérv (szerintem), hogy megint egy kütyü, amit az év 360 napján tárolni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!