Mit tegyek az almalevesbe ha még mindig íztelen?
Már raktam bele bőven több fahéjat, cukrot és szegfűszeget mint amennyit a recept ír de még mindíg undorítóan íztelen.
Habarásból is raktam még kicsit de az se segített rajta, valami tipp?
Szedjél ki egy kis lét és abba nyugodtan tehetsz még fűszereket, amiket legalább negyedórát főzzél. Tegyél bele még cukrot és IGEN, egy csipet sót. Nem véletlenül tesznek a cukrászok még a tortakrémbe is egy csipettel, kiemeli az ízeket.
Aztán amikor ebben megfelelően kiadták a fűszerek az ízt, szűrd le és keverd hozzá a többihez!
cukor és citrom hozzáadásával lehet beállítani a megfelelő édes-savanyú egyensúlyt.
VAgy még jobb, ha veszel dobozos almalevet, és abban főzöd az almát. Az almalében már eleve van citrom.
Én pudingport (arankát) nem tennék bele, nagyon-nagyon művanília íz, fölösleges az almához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!