Üveges zöldségből főzött főzeléket le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Most éppen zöldbab készült. Sok lett, nem szeretnèm kidobni. Lefagyaszthatom ha üvegesből csinàltam és nem frissből?2020. szept. 8. 18:54
1/5 anonim válasza:
Lefagyaszthatod, baja nem lesz (az üveges ugyanaz, mint a vízben fött), de nagy valószínüséggel szétmegy, ha kiolvasztod, mert az üveges általában már eleve túlfött.
2/5 anonim válasza:
Ha már berántottad (v. habartad), elég gusztustalan lesz kiolvasztva.
Nem a babnak lesz baja, hanem az állaga lesz olyan, hogy nem lesz kedved megenni.
3/5 anonim válasza:
2-es: nagyon el vagy tévedve, ha kiolvasztás után felforralod a fözeléket, akkor az állaga ugyanolyan lesz, mint a frissen készítettnek. Ha csak melegíted, akkor természetesen nem.
4/5 anonim válasza:
Hát akkor próbálkozz4
Az egyszer becsomósodott rántás soha nem lesz olyan, mint frissen...
5/5 anonim válasza:
A rántás a fagyasztásról NEM csomósodik be, hanem csak szemcsés lesz, ezt pedig forralással meg lehet szüntetni - több, mint 10 éves tapatasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!