Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Üveges zöldségből főzött...

Üveges zöldségből főzött főzeléket le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Most éppen zöldbab készült. Sok lett, nem szeretnèm kidobni. Lefagyaszthatom ha üvegesből csinàltam és nem frissből?

2020. szept. 8. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefagyaszthatod, baja nem lesz (az üveges ugyanaz, mint a vízben fött), de nagy valószínüséggel szétmegy, ha kiolvasztod, mert az üveges általában már eleve túlfött.
2020. szept. 8. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha már berántottad (v. habartad), elég gusztustalan lesz kiolvasztva.

Nem a babnak lesz baja, hanem az állaga lesz olyan, hogy nem lesz kedved megenni.

2020. szept. 8. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es: nagyon el vagy tévedve, ha kiolvasztás után felforralod a fözeléket, akkor az állaga ugyanolyan lesz, mint a frissen készítettnek. Ha csak melegíted, akkor természetesen nem.
2020. szept. 9. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor próbálkozz4

Az egyszer becsomósodott rántás soha nem lesz olyan, mint frissen...

2020. szept. 9. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A rántás a fagyasztásról NEM csomósodik be, hanem csak szemcsés lesz, ezt pedig forralással meg lehet szüntetni - több, mint 10 éves tapatasztalat!
2020. szept. 10. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!