A marcipánmasszát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 05:37
2/10 anonim válasza:
Én rendszeresen szoktam, nincs vele gond. De max 3 hónapra érdemes, utána elkezd avasodni és furcsa szaga/íze lesz.
3/10 qkker1 válasza:
Minek? Legalább 50 " a cukortartalma, nem tud megromlani, csak arra kell vigyázni, hogy tekerd be folpackba, ne száradjon ki!
4/10 qkker1 válasza:
'De max 3 hónapra érdemes, utána elkezd avasodni és furcsa szaga/íze lesz."
Az valami nagyon gagyi lehetett, eleve hat hónapig tartana az igazi marcipán érlelése! /sehol nem tartják be, mert qrva drága lenne/.
5/10 anonim válasza:
Én eleve olyat vettem, ami már túlesett az érlelésen, természetesen nem is volt olcsó.
6/10 anonim válasza:
Aki lepontozta az #1-est az úgy gondolja, hogy a marcipánt nem lehet lefagyasztani?
7/10 anonim válasza:
Nem, szerintem aki lepontozta az 1-est (meg a többit), annak ez a sszórakozása!
9/10 anonim válasza:
Pl. mert egy csomagnyi nem kell valakinek egyszerre és nem hetente késztít valamit marcipánnal, kidobni meg nem akarja.
10/10 qkker1 válasza:
Mint fentebb írtam, fölösleges fagyasztani,a magas / 50%+/ cukortartalma miatt, nincs szükség semmi tartósításra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!