Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz olyan finom az ÖLZ...

Mitől lesz olyan finom az ÖLZ kalácsa?

Figyelt kérdés
Mit kell tennem, hogy a diós, mákos kalácsom olyan finom és napokig puha maradjon, mint az ÖLZ márkás termékek?

#praktika #finom #kalács #puha #ölz #mákos diós
2020. szept. 3. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Csapj bele zsírt
2020. szept. 3. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emulgátor teszi.A cukrász süteményekben is az van azért friss sokáig.
2020. szept. 4. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő, a zsírral készült kalácsaim eddig mind már aznap délutánra kőkemények lettek, amióta olajra, vajra váltottam sokkal puhább marad, viszont mindig nem az az igazi "bolti" Ölz.
2020. szept. 4. 09:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Milyen emulgálószert kéne vennem?

2020. szept. 4. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Zárd is bele a vizet, tartsd is normális, hűvösebb, nem széljárta helyen, és hirtelen süsd, a kemence az etalon.
2020. szept. 4. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2#vagyok

Mivel vendéglátás környékén dolgozom van Jilk pasztám.

Cukrászokkal vagy pékektől kérj,esetleg tanácsokat is a mennyiségi felhasználásról.

2020. szept. 4. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
szuper, köszi!!
2020. szept. 4. 16:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!