Mitől lesz olyan finom az ÖLZ kalácsa?
Figyelt kérdés
Mit kell tennem, hogy a diós, mákos kalácsom olyan finom és napokig puha maradjon, mint az ÖLZ márkás termékek?2020. szept. 3. 19:49
2/7 anonim válasza:
Az emulgátor teszi.A cukrász süteményekben is az van azért friss sokáig.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő, a zsírral készült kalácsaim eddig mind már aznap délutánra kőkemények lettek, amióta olajra, vajra váltottam sokkal puhább marad, viszont mindig nem az az igazi "bolti" Ölz.
2020. szept. 4. 09:36
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves második!
Milyen emulgálószert kéne vennem?
2020. szept. 4. 09:37
5/7 anonim válasza:
Zárd is bele a vizet, tartsd is normális, hűvösebb, nem széljárta helyen, és hirtelen süsd, a kemence az etalon.
6/7 anonim válasza:
2#vagyok
Mivel vendéglátás környékén dolgozom van Jilk pasztám.
Cukrászokkal vagy pékektől kérj,esetleg tanácsokat is a mennyiségi felhasználásról.
7/7 A kérdező kommentje:
szuper, köszi!!
2020. szept. 4. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!