Hogy szoktatok kibabrálni a barátaitokkal ismerősötökkel, ha főztök?
Ezt most nem értem. A "barát" nálam ott kezdődik, hogy kedveljük egymást (sőt, ez csak a belépő).
Akit utálok, azt nem nevezem a barátomnak és pláne nem hívom meg az otthonomba, nem főzök neki.
De, mindenki kedveli a barátait. Akit nem kedvelek, az nem a barátom.
És ha egyszer a barátom, nem szeretnék kellemetlenséget okozni nekik.
Kisgyerek vagy, vagy retardált?
Inkább egy retardált kisgyerek.
Nem vall normális gondolkodásra ez a fajta hozzáállás a barátok etetéséhez.
Ha meg valakivel nem vagyok jóban, nem pazarlok rájuk sem időt, sem energiát.
Nem mindneki érti a viccet. Nyilván az oroszrulett pizza nem váratlanul kapod, hanem előre megbeszélve.
De valaki akkor sem hajlandó mást emberszámba venni, ha előre megbeszélten esznek ilyet, az nekem tesz szivesseget, hogy nem áll szóba velem.
Érdekes, az én kollégáim vevők ezekre. Ők nem gyűlölnek másokat azért, mert erőset kell kóstolni.
A hashajtó nem mókás. Az tényleg csak azok ellen jó, akik lopják a kaját.
Hát igen, jó poén az ilyesmi, nyilván a kérdező minden létező allergiát/intoleranciát/érzékenységet ismer a megvendégelni kívánt emberek kórtörténetéből.
Nem vagyok híve annak, hogy BÁRMI "titkos hozzávalót" pakoljunk a kajába. Én mindig elmondom mindenkinek, hogy mit tartalmaz amit főztem, még a liszttől is baja lehet valakinek, nem hogy valami gyógyszerektől....
Nem, ha allergiás vagy valamire, az azt jelenti hogy nem tolerálja a szervezeted, és pont. Mindegy hogy 8 vagy 88 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!