Milyen kávét szoktatok inni? Melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 22:18
A kérdező szavazást indított:
eszpresszó
kotyogós
török kávé
french press
kopi tubruk
filteres
hidegen csepegtetett
instant kávé
kapszulás
70 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem is tudom melyik a kedvencem. Már ittam mindenfélét, aztán egy idő után mindegyiket megunom, és váltok. :D A török kávé a legrosszabb számomra. A kapszulás sem a kedvencem, számomra ízben el van maradva sok másik kávé mellett. Az instant kávé elmegy, mármint van köztük tök jó, meg rossz is, szóval attól függ. Kedvencemnek talán a filterest és azt mondanám, ami saját magának darálja a kávét.
2/5 anonim válasza:
Alkalomról függ.Normál napon elvagyok egy instant kávéval is,de ha gyorsan össze akarom rántani magam főzök egy igazi kerítésszaggató kotyogóst.
4/5 anonim válasza:
Sparban szoktunk venni ilyen valogatast, Lindor vagy valami hasonlo neve van, eleg olcso, 1800 ft 20 kapszula, de ahhoz kepest finom, kulonosen a vanilias izlik belole.
Egyszer ittam koreai csepegtetett kavet, az is nagyon jo volt, csak messze van tolem az etterem, trolizni nem fogok a kaveert, de ha a kornyeken laknek, szerintem lemennek gyakran erte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!