Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Egy db mirelit pizza elkészíté...

Egy db mirelit pizza elkészítéséhez mennyibe kerül a gáz, amit a sütő felhasznál?

Figyelt kérdés
illetve ha egyszerre nem 1, hanem 2 készül akkor gondolom nem dupla annyi, akkor mennyi?

2020. jún. 24. 01:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem fizetsz gázszámlát...????? Nem látod a havi fogyasztásodat???

:_O :-O

2020. jún. 25. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Ha tudod milyen hatásfokkal dolgozik a sütő, kb. mennyi a pizza fajlagos hőkapacitása és olvadáshője, akkor a tömegének a csomagolásról való leolvasása után egy egyszerű számolás. (A földgáz vonatkozó adatait ki lehet keresni négyjegyű függvénytáblázatból.)

De a gázórát leolvasni egyszerűbb volna.

2020. jún. 25. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát írja, hogy a gázórához nem fér hozzá.

Ezért, szerintem azt szeretné tudni, hogy egy ilyen pizza sütéskor másoknál mennyi m3 fogy el, akkor már tud kalkulálni.

Vagyis, hogy valaki közülünk süssön már pizzát, nézze meg, nála mennyit fogyott...

2020. jún. 25. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Szívesen megcsinálnám, de normális kaját szoktam enni.
2020. jún. 25. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Lakodalmas Lajos játszott a fogyasztással szerintem őt kéne megkeresned de vigyázz mert lehet simán 2 éved ha lefülelnek. Én jó magaviselettel elég hamar szabadultam de én nem próbáltam lopni a gázt.
2021. szept. 22. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!