Mennyi zsírban vagy vízben kell párolni mirelit zöldséget?
Figyelt kérdés
Párolóedényem nincs.2019. szept. 14. 10:59
1/2 anonim válasza:
Elég annyi víz, hogy épp ellepje az edény alját, hogy ne égjen oda. Mivel a gőzben olvad, párolódik nem kell, hogy álljon alatta a víz. Ha elpárolgott, pótold.
Zsiradékból jóval kevesebb kell. Ha tapadásmentes edényben csinálod, egyáltalán nincs is rá szükség.
2/2 anonim válasza:
Én mirelit zöldség alá egyáltalán nem szoktam vizet tenni, mivel ami ki olvad belőle, elég szokott lenni. Egy kevés margarin vagy vaj, és só amit hozzá teszek. Fedő alatt párolom, néha meg keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!