Jó házi cukormentes fagyirecept? :)
Figyelt kérdés
Valami egyszerű gyümölcsfagyira gondoltam, ami gép nélkül elkészíthető. Semmiféle édesítőszert nem használnék hozzá.
Tudom, Google a barátom, de nem szeretnék kísérletezgetni össze-vissza, ha van valakinek saját (akár netről szedett) bevált recepje, légyszi ossza meg velem :)
2020. jún. 17. 15:21
1/5 anonim válasza:
Csinálj sörbetet. Simán lefagyasztod a gyümölcsöt, aztán leturmixolod. Ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azt nem szeretem😃
2020. jún. 17. 16:57
3/5 anonim válasza:
Aha. Akkor konkrétan mégis mire gondolsz, mint gyümölcs fagyi? Mert alapból fagyasztott, leturmixolt gyümölcs, max tejszínt adnak hozzá
4/5 A kérdező kommentje:
Van ahol habtejszínt, joghurtot, de van ahol pl. zsírszegény túrót adnak hozzá. És a gyümölcs az nem "alapból fagyasztott", frissből készülne.
Konkrét receptre lennék kíváncsi, ami bevált már másnak.
2020. jún. 17. 19:23
5/5 anonim válasza:
Avokádó, banán és cukrozatlan kakaópor összeturmixolva és lefagyasztva. Ha esetleg tól sűrű lenne, akkor pár kanál tejszínnel tudod lágyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!